Motivatia te pune in miscare de fiecare data cand este si o simti puternica. De fiecare data cand iti doresti ceva si devine din ce in ce mai important te pune si mai puternic sa actionezi.

Cu un an in urma a fost prima editie a cestui timp de conferinte, fiind organizate doua evenimente, in Bucuresti si Ploiesti. Asa cum spuneam si in descrierea evenimentului, inainte de sustinerea acestuia “Vietile celor care au succes sunt pline de indicii de care ne putem folosi astfel incat si noi sa invingem la randul nostru”, mi-a fost confirmata ideea prin prezentarile ce le-au avut fiecare in parte din inivitatii conferintei: Andy Szekely, Emma Zeicescu, Ilinca Obadescu, Laszlo Pacso, Liliana Levinta, Florina Onetiu si Razvan Tudor.

Studiind arhiva Bibliotecii Nationale a Romaniei in paginile cotidienelor de acum 109 sau 141 ani, pe romanii de atunci, prin analiza anunturilor de mica publicitate, am constat ca aveau aceleasi motivatii in viata lor din acele vremuri ca si contemporanii nostri. Astfel ca, invitaţii din aceasta editie din Bucuresti au vorbit despre motivatia in cariera, impartasind modul in care au reusit sa se automotiveze pentru atingerea performantei si modul in care toti pot sa-si mentina motivatia pentru a ajunge acolo unde isi doreste fiecare in parte.

Partener Eveniment, Fotograf Evenimente „Happy Events”.

Galerie foto aici: