Aranjamentele florale sunt cele care reprezinta conceptul unui eveniment si care transmit, in cel mai frumos mod posibil, povestea sa. Florile au rolul de a transpune povesti si de a crea decoruri magice in care invitatii sunt atrasi pe durata evenimentului. Ele ne incanta privirea si ne dau o stare de bine pentru ca in contemporanul in care suntem acaparati, ne aduc mai aproape de natura.

Globalizarea ne-a ajutat sa intelegem traditiile si culturile altor tari, sa imprumutam obiceiuri si sa comparam. Procesul de globalizare ne-a ajutat sa devenim mai competitivi, dar si foarte similari in ceea ce facem. Daca nuntile sau diverse evenimente au imprumutat obiceiuri din alte tari si cam toate se desfasoara la fel, aranjamentele florale isi pastreaza unicitatea. Originalitatea prin care sunt create si modul in care transmit povesti, au in spate multa munca si multa imaginatie.

Aranjamente florale 12Fleurs d`Adelinne isi propune sa contureze povesti menite sa poarte oaspetii unui eveniment pe un taram magic in care florile reprezinta portalul care ne separa de cotidian. Ne dorim ca atunci cand realizam un aranjament, acesta sa transmita emotie. De aceea, atunci cand avem solicitari, incercam sa cunoastem clientul cat mai bine pentru a ii putea reda povestea prin flori. In momentul in care discutam cu clientul, deja mintea noastra incepe sa creeze si sa dezvolte conceptul. Atunci cand emotia, bucuria, dorinta de frumos se reunesc, florile scriu povesti. Iar povestile trebuie imortalizate. Pentru a reusi acest lucru, e nevoie de profesionalismul unui fotograf care sa capteze povestea in sine si nu doar o floare.

Fleurs d’Adelinne scrie povesti din flori. FotografiBucuresti.ro transmite povestea mai departe. Caci in final, dupa ce florile se ofilesc, ramane poza din album ca amintire.